APT Review

 

Advanced Persistent Threat (APT) er målrettede angreb mod virksomheder eller stater, som ofte har forretningsmæssige eller politisk motiverede formål. APT angreb er kendetegnede ved at de er avancerede, målrettede og tilpassede den givne infrastruktur. Data lækage er ofte en alvorlig konsekvens af APT angreb.

APT angreb er designet til at undslippe standard sikkerhedsforanstaltninger, og der findes derfor ikke nogen simpel løsning til at finde og fjerne disse angreb. Udfordringen ved APT angreb er, at de er svære at spore og bliver i de fleste tilfælde ikke opdaget før skaden er sket. Angrebene er designet til at blive i it-infrastrukturen ubemærket i længere perioder og kan bl.a. sende fortrolige oplysninger ud af virksomheden eller give hackerne fjernstyringsadgang til centrale systemer.

Da APT angreb oftest indebærer (godt maskeret) datakommunikation over internettet, er det oplagt at analysere trafikken for at opfange mulige angreb, med primært fokus på trafik til internettet og andre eksterne net. FortConsult tilbyder en netværksanalyse, der hjælper dig med at beskytte din virksomhed fra ATP angreb, som er en af de største trusler mod din virksomhed.

Beskyt din virksomhed mod data lækage og andre ubehagelige konsekvenser af APT angreb. Kontakt FortConsult eller læs mere om ydelsen i vores produktblad, hvor du kan finde en detaljeret beskrivelse af denne service.

Address

FortConsult A/S
Svanevej 12
2400 Copenhagen NV
Denmark

Phone: +45 7020 7525
Email. info@fortconsult.net

PCI Certificates

Part of NCC Group