Nyheder

FortConsult Hacker News

Hacker News er FortConsults nyhedsbrev med interessante historier og nyheder fra it-sikkerhedsverdenen.

Tilmeld dig FortConsults nyhedsbrev her

 

27. januar 2017

For at fejre flytningen til vores nye kontor inviterer vi til åbent hus og oplæg den 9. februar.

I dagens anledning byder vi på oplæg af NCC Groups CEO Rob Cotton og FortConsults stifter Ulf Munkedal, som deler scenen med henholdsvis Principal Security Consultant Neal Hindocha og Head of Security Strategy Jan Skovgren.

12. januar 2017

Januar er oftest præget af nytænkning og overvejelser om fremtiden: hvordan kan vi forbedre os, og hvilke nye udfordringer kan vi se frem til i det nye år? Det samme gælder FortConsult – og i 2017 har vi stor fokus på at hjælpe vores kunder med at genoverveje og innovere den måde, de tackler it-sikkerhedsmonstret på.

10. januar 2017

Virksomheder oplever, at det bliver mere og mere udfordrende at navigere i det nuværende trusselslandskab. Adskillige og varierede trusler kræver en uoverskuelig mængde af fokusområder inden for it-sikkerhed.

6. oktober 2016

I sidste uge udkom det sjette og sidste afsnit af tv-serien Menneskejagt, som blev vist på DR3 siden midten af august. Serien følger en gruppe deltagere, der på egen hånd eller i par er på flugt fra et team af professionelle efterforskere. Seriens formål er at gøre opmærksom på overvågningen i Danmark, og teste, om det er muligt at gemme sig fra myndighederne.

FortConsult spillede en stor rolle bag kulisserne, som en del af efterforsker-holdet, der havde til opgave at fange deltagerne.

6. oktober 2016

It-sikkerhedsbranchen og trusselsbilledet er under konstant forandring, og evnen til at være et skridt foran de cyberkriminelle har en afgørende betydning på tværs af forskellige brancher. De bedste it-afdelinger investerer i at uddanne deres ansatte, da den menneskelige faktor altid er det afgørende led i kampen mod hackere. For at hjælpe vores klienter med at beskytte deres virksomheder, lancerer vi FortConsult Academy, som i første omgang består af to kurser til efteråret.

29. august 2016

Hvad sker der, når en tilsyneladende harmløs “lightweight” protokol indeholder en alvorlig fejlkonfiguration? Det fandt Lucas Lundgren ud af, efter at han faldt over MQTT i FortConsults research omkring sikkerheden i IoT (Internet of Things).

19. august 2016

Den 2. september inviterer FortConsult til et event om Risk Management, hvor du kan høre om hvordan du forener ledelsen og sikkerhedsafdelingen for at skabe en robust strategi. Tilmeld dig ved at skrive til ata@fortconsult.net (begrænsede pladser).

10. august 2016

Der er fortsat nogle få ledige pladser til vores event d. 18./19. august, hvor du kan høre om hvordan du håndterer situationen efter et sikkerhedsbrud og mindsker uønsket opmærksomhed fra medierne. Tilmeld dig ved at skrive til ata@fortconsult.net (begrænsede pladser).

29. juni 2016

VI er glade for at meddele, at vores sikkerhedskonsulenter Lucas Lundgren og Neal Hindocha er blandt årets talere til DEF CON i Las Vegas. I deres tale demonstrerer de, hvordan en simpel og tilsyneladende harmløs protokol kan udnyttes til at få fat i og manipulere særligt følsomme oplysninger, som man ellers ikke ville kunne forestille sig kunne være tilgængelige for offentligheden. I et skrækscenarie kan disse udnyttes til at kompromittere IoT enheder i særdeleshed, men også eksempelvis kritisk statslig infrastruktur.

Sider

Tilmeld dig vores nyhedsmail

* indicates required

Efter du har tilmeldt dig vores nyhedsmail, vil du modtage en e-mail.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Address

FortConsult A/S
Svanevej 12
2400 Copenhagen NV
Denmark

Phone: +45 7020 7525
Email. info@fortconsult.net

PCI Certificates

Part of NCC Group