IT-sikkerhedsfirmaet FortConsult : Fakta

IT-sikkerhedsfirmaets historie
IT sikkerhedsfirmaet FortConsult blev grundlagt I 2002 af IT-sikkerhedsekspert Ulf Munkedal. De første medarbejdere i FortConsult blev håndplukket til at være med til at præge virksomhedens første leveår. De fleste af dem havde en baggrund som sikkerhedskonsulenbter i Neupart & Munkedal, som var Ulf Munkedals første sikkerhedsvirksomhed. I maj 2014 blev FortConsult købt af den engelske NCC Group, som er et af de verdens største it-sikkerhedsfirmaer. FortConsult er stolt af at have fået en storebror af denne kaliber, som vil hjælpe os med at bevæge os fremad og udveklse ideer og know-how i vores stræben efter at tilbyde din virksomhed de bedste og sikreste løsninger.

Grundlægger
IT-sikkerhedsfirmaet FortConsults grundlægger og direktør, Ulf Munkedal, er uddannet ingeniør og har arbejdet med it-sikkerhed siden 1992. Han betragtes af mange som en af pionererne inden for dansk it-sikkerhed og har gennem tiden bidraget til sikkerhedsdebatten med adskillige kommentarer, artikler og konferenceindlæg. Ulf er desuden Chapter Leader for OWASP (the Open Web Application Security Project) Danmark.

Ejerskab
FortConsult er siden 2. maj 2014 ejet af NCC Group. Vi er stolte af at være en del af en alliance med en virksomhed, som vi har så mange fælles værdier og kompetencer med. NCC Group har mange års erfaring indenfor it-sikkerhed, har over 1850 ansatte og er børsnoteret i London.

Økonomi
Vores forretning er sund og i en stabil vækst som vi selv finansierer. I 2014 blev FortConsult som i flere forudgående år endnu en gang tildelt AAA i kreditværdighed af Bisnode/Soliditet som dokumentation for sin finansielle stabilitet.

AAA i kreditværdighed af Bisnode/Soliditet

Ledende medarbejdere
Ulf Munkedal er daglig leder af FortConsult. Herudover består ledelsen i IT-sikkerhedsfirmaet af

Address

FortConsult A/S
Svanevej 12
2400 Copenhagen NV
Denmark

Phone: +45 7020 7525
Email. info@fortconsult.net

PCI Certificates

Part of NCC Group