Job hos FortConsult

FortConsult har siden starten i 2002 vokset hastigt, men samtidig bevaret tilfredse kunder og medarbejdere og en sund økonomi. I dag tæller virksomheden over 30 medarbejdere, som lægger stor vægt på faglig dygtighed, god kundeservice og et velfungerende teamwork.

Ledige stillinger
- Security Advisor
Vil du hjælpe vores kunder med at udføre de rigtige og mest relevante IT-sikkerhedsaktiviteter i stedet for de traditionelle og ikke nødvendigvis hensigtsmæssige? Er du træt af at sælge bokse som burde gøre sikkerheden bedre? Vil du hellere rådgive baseret på det nuværende trusselsbillede, og vil du være en del af en hurtigt voksende og dynamisk global it-virksomhed? Så læs mere om stillingen her.

- Marketingpraktikant
Vil du supplere din teoretiske viden om kommunikation, PR, marketing og grafisk design med praktisk arbejde i en hurtigt voksende og dynamisk it-virksomhed? Så er du måske FortConsults nye marketingpraktikant. Læs mere om stillingen her.

Vil du være en del af Skandinaviens sejeste IT-sikkerhedsmiljø?
Vi har Skandinaviens største gruppe af tekniske it-sikkerhedskonsulenter, som udfører penetrationstest, uvildige sikkerhedsvurderinger samt PCI rådgivning for sikkerhedsbevidste virksomheder i ind-og udland. Vores internationale aktiviteter er hastigt voksende og vi betjener i dag en lang række kunder i Europa. Du vil få kolleger med mellem fem og 12 års erfaring inden for IT-sikkerhed, som brænder for det, de laver. Vi arbejder i et innovativt miljø, hvor vi løbende udvikler nye cool testformer, så vi kan udfordre vores kunders måde at tænke IT-sikkerhed på.

Vil du være en del af et internationalt orienteret team?
Vi ønsker at tiltrække de bedste sikkerhedskonsulenter, såvel danske som udenlandske. Det gør vi for til stadighed at tilføre vores organisation nye kompetencer, for at udvikle vores position i Danmark og ikke mindst for at understøtte vores internationale aktiviteter. I dag har godt en tredjedel af vores medarbejdere anden nationalitet end dansk, og engelsk har i mange år været koncernsproget.

Jobs

Sejltur på Øresund som en del af vores sociale aktiviteter

Vores værdier
Til daglig handler vi ud fra tre grundlæggende kerneværdier:

Kundetilfredshed
Giv kunderne succes
Prioriter høj kvalitet og service til kunderne, så de er tilfredse og føler sig godt behandlet.

Klar besked
Vær ærlig og direkte
Sørg for at dine kunder og kolleger er klar over, hvad du mener, så vi ved, hvor vi har hinanden.

For teamets bedste
Tag ansvar
Overhold dine aftaler og forpligtelser, giv dine kolleger den nødvendige assistance og information, og tag initiativ til løsninger, selvom det ikke er dit ansvarsområde.

Brænder du for it-sikkerhed?
Har du IT-sikkerhedserfaring eller blot et stort ønske om at blive en af Danmarks dygtigste IT-sikkerhedseksperter, har du hos os mulighed for at lære dét, der skal til, eller videreudvikle dig i den retning, du ønsker inden for teknisk IT-sikkerhed - både via internationale kurser og omfattende intern træning. Har du noget interessant at byde ind med, er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning med CV.

Address

FortConsult A/S
Svanevej 12
2400 Copenhagen NV
Denmark

Phone: +45 7020 7525
Email. info@fortconsult.net

PCI Certificates

Part of NCC Group