Vores mission

Vi er specialiseret i at svare på, om kritiske IT-løsninger er sikre, så du opnår øget beskyttelse mod sikkerhedstrusler samt tryghed til at turde mere med dine IT-løsninger, samtidig med at du har styr på dine ricisi.

Vores ydelser
Vores ydelser udfordrer og forbedrer din IT-sikkerhed. De primære services tager udgangspunkt i hvilke trusler, der er mest kritiske for din forretning, data, organisation og IT. Hvad kan gå galt? Hvad vil gå galt? Hvor og hvordan ville en angriber slå til? Hvordan håndteres og reduceres disse risici?

For at kunne udfordre dig er vi derfor dedikeret til at have dyb teknisk viden på en række områder, samtidig med at vi er i stand til at forstå din forretning og omsætte denne forståelse til konkrete observationer, som kan reducere din risiko markant.

Vi tilbyder således grundige, forretningsorienterede sikkerhedstest, sikkerhedsvurderinger og sparring samt en række ydelser relateret til betalingssikkerhed efter den internationale PCI-standard, udviklet af VISA, MasterCard og de andre kreditkortbrands.

Address

FortConsult A/S
Svanevej 12
2400 Copenhagen NV
Denmark

Phone: +45 7020 7525
Email. info@fortconsult.net

PCI Certificates

Part of NCC Group