Alle udtalelser

Her kan du finde udtalelser fra vores kunder, uafhængigt af branche. Hvis du vil se udtalelser relateret direkte til din branche, kan du bruge menuen til højre.

Kundeudtalelser

Tilfredsstillende PCI-samarbejde

"Vi valgte FortCOnsult til at udføre PCI-audits og -skanninger, fordi de var blevet godkendt af VISA og MasterCard og samtidig virkede meget kompetente. Vi har fået en meget positiv oplevelse ud af samarbejdet - sælgeren var godt inde i sagen og meget informativ, mens sikkerhedskonsulenten gav en god sparring med i købet. Oveni havde FortConsult en udmærket realitetssans med hensyn til at finde gode løsninger, der dækkede vores behov uden at skyde over målet. Vi ser frem til fortsat at benytte FortConsult som PCI-samarbejdspartner."

Tele og hosting-selskab
Glimrende PCI-samarbejde

"FortConsult har foretaget en PCI audit og scan af vores hjemmeside på vegne af VISA og MasterCard. Processen forløb glat og tog udgangspunkt i en indledende workshop, der gav os et klart billede af, hvad vi skulle gøre. Vi var tilfredse med den endelige rapport - og det var VISA også - hvilket var lige så vigtigt. Vi nød at arbejde med den meget kompetente sikkerhedskonsulent fra FortConsult og vil anbefale den service, vi fik, til enhver."

International leverandør af betalingsløsninger
Seriøs, uvildig sparringspartner

"Det er meget værdifuldt for vores it-afdeling at benytte FortConsult som uvildig sparringspartner. Vi har haft et tæt samarbejde inden for it-sikkerhed, næsten siden FortConsult startede, og de har blandt andet været til stor hjælp under vores opbygning af et nyt firewall-kompleks i forbindelse med en opsplitning. Ud over den løbende sparring har FortConsult udført konkrete projekter, som fx sikkerhedstest, og hjulpet med udarbejdelsen af en ny it-sikkerhedspolitik. De udfører et godt og seriøst arbejde hver gang og trækker på eksterne samarbejdspartnere, hvis de ikke føler, de er stærke nok inden for et gråzone-område. Deres kompetence- og serviceniveau er meget højt."

Forsikringsvirksomhed
God og professionel oplevelse

"I vores samarbejde med FortConsult har vi oplevet høj faglig kompetence hele vejen igennem - ligegyldigt hvem vi har samarbejdet med hos FortConsult. Vi har fået udført en PCI-audit og har tænkt os at fortsætte det lovende samarbejde med FortConsult på PCI-området. Alt i alt er det en god og professionel oplevelse at være kunde hos FortConsult."

Flyselskab
Valgte StayAlert som informationskilde

"Vi havde behov for en pålidelig ekstern informationskilde for nye sikkerhedstrusler og vurderede, at StayAlert bedst kunne opfylde vores behov, efter at vi havde screenet markedet for early warning-systemer. Det var nemt at få systemet implementeret - FortConsult leverede en både teknisk og serviceminded gennemgang suppleret med selvforklarende dokumentationsmateriale. Alt i alt en meget positiv oplevelse."

Teleselskab
Professionel opfølgning

"At FortConsult ringede og fulgte op for at høre, om vi var tilfredse med den sikkerhedstest, som de havde udført for os, understregede blot mit indtryk af, hvordan det er at samarbejde med dem. De er servicemindede, fleksible og rigtig gode til at koordinere og følge op. Vores test blev udført på meget kort tid, fordi vi havde behov for det, og vi er meget tilfredse med resultatet. FortConsult ramte plet med deres rapporter og var gode til at besvare vores mange spørgsmål, da de præsenterede rapporterne og undervejs i processen."

Leverandør af skolesoftware
9,5 for god proces og et højt fagligt niveau

"Vi har igennem vores samarbejde med FortConsult følt os i trygge hænder igennem hele processen - der har været gode tilbagemeldinger og god information om, hvad der skulle ske. FortConsult har haft godt styr på processen og udvist stor fleksibilitet i at tilpasse leveringstidspunktet til vores behov. Vi er desuden fuldt ud tilfredse med sikkerhedsrapporten, som er veludformet og med et fagligt højt indhold.
Vi er vældig positive og giver FortConsult 9,5 på en skala fra 1-10, hvor 10 er højest. "

International leverandør af elektronisk signatur
Kompetence og hensyn

"Man kan ikke andet end sætte pris på FortConsults kompetente og hensynsfulde tilgang til alle aspekter at den opgave, de udfører for os. Vi har ofte oplevet ved andre sikkerhedsbureauer, at deres konsulenters kompetenceniveau har ligget langt under vores eget, og for første gang er vi trygge ved at lade et sikkerhedsbureau røre vores systemer. Både på grund af FortConsults meget høje kompetenceniveau, men også på grund af den respekt og omtanke, de udviser over for os og vores systemer.

FortConsult forstår hurtigt selv vores mest komplekse systemer, kommunikerer klart og tydeligt og gennemtænker nøje eventuelle rettelser, således at vores normale drift ikke forstyrres.

Kompetence og hensyn. Så sover man altså lidt bedre om natten."

it-servicevirksomhed
God gennemskuelighed

"Vi har benyttet FortConsult som sikkerhedsrådgiver på en række forskellige opgaver deriblandt sikkerhedspolitik, en sikkerhedstest, et review af vores netværksdesign og en gennemgang af vores fysiske sikkerhed. Vi er meget tilfredse med både resultaterne og processen – og de afsluttende rapporter var forståelige og grundige. FortConsult har generelt en god gennemskuelighed i det, de leverer sammenlignet med det, de tilbyder. Vi valgte at samarbejde med FortConsult på grund af deres stærke renomme i branchen, og vi er bestemt ikke blevet skuffede."

Udvikler af software til forsikringsselskaber
Dygtighed og fleksibilitet

"FortConsult har leveret en rigtig god teknisk sikkerhedsrapport som resultat af vores sikkerhedstest. Præsentationen af rapporten henvendte sig til både teknikere og ledelse og har givet et godt indblik i vores sikkerhed. Topkarakter til sikkerhedskonsulenten - han både brænder for tingene og har evnen til at præsentere testresultaterne og anbefalingerne godt. Vi er meget imponerede. Ydermere har vi sat stor pris på den fleksibilitet, som FortConsult udviste i planlægningen af testen."

Region

Sider

Address

FortConsult A/S
Svanevej 12
2400 Copenhagen NV
Denmark

Phone: +45 7020 7525
Email. info@fortconsult.net

PCI Certificates

Part of NCC Group