Energi

Vi løser opgaver for energiselskaber med aktiviteter inden for el- og naturgasforsyning. Opgaver spænder fra tests til rådgivning omkring såvel modne som nye teknologier.

Udover test af mere administrative it systemer har vi også erfaring med produktionssystemer, og har bl.a. testet sikkerheden i målerreguleringsstationer, el-målere og koncentratorer.

Leverede løsninger

Kundeudtalelser

Klar og præcis tilbagemelding

"FortConsult har udført et review af vores designforslag til sikre fjernopkoblinger. Vi er meget tilfredse med deres tilbagemelding på, hvad der kunne forbedres - rapporten var kontant og præcis. Sikkerhedskonsulenterne fik hurtigt en forståelse af vores situation og var både dygtige og behagelige at samarbejde med. Vi har tænkt os at benytte FortConsult til flere opgaver i fremtiden."

Energiselskab
Succesfuldt samarbejde

"Vi har ved flere lejligheder gjort brug af FortConsults ekspertise inden for it-sikkerhed, lige siden virksomheden startede. Hver gang har de leveret et flot og grundigt stykke arbejde, hvor vi har kunnet gøre brug af resultaterne direkte. Der er mange udbydere på sikkerhedsmarkedet, men vi har valgt at bruge FortConsult, fordi samarbejdet fungerer ubeklageligt og vi er meget tilfredse med deres sikkerhedskonsulenter."

Energiselskab

Address

FortConsult A/S
Svanevej 12
2400 Copenhagen NV
Denmark

Phone: +45 7020 7525
Email. info@fortconsult.net

PCI Certificates

Part of NCC Group