Handel

Vi har stor erfaring i samarbejdet med virksomheder inden for handel. Vi har udført forskellige typer af opgaver, særligt inden for tests af webapplikationer, webshops, og CMS systemer, samt eksterne og interne netværkstest.

For handelsvirksomheder, herunder detailhandelsvirksomheder, som er omfattet af PCI-kravene, har vi hjulpet flere af disse i processen med at blive PCI compliant og med at opretholde compliance. Blandt vores kunder tæller:

  • Engros virksomheder
  • Detailvirksomheder, herunder supermarkedskæder
  • Web shops
  • Benzinselskaber
Leverede løsninger
  • PCI rådgivning
  • PCI audits
  • PCI interne/eksterne penetrationstest samt ASV scanninger
  • Sikkerhedstests af ikke-PCI omfattede systemer
  • Forensics opgaver
  • Special Consultancy

Kundeudtalelser

Fik mere end forventet

"Jeg har været positivt overrasket over samarbejdet med FortConsult. De påtog sig en stor del af projektledelsen i forbindelse med en sikkerhedstest, vi fik udført. Det betød, at forløbet kørte problemfrit, samtidig med at den tid, jeg skulle bruge på projektet, var minimal. Oveni var rapporten, vi modtog til slut i processen, godt struktureret og indholdet tilstrækkeligt uddybet. Vigtigst af alt er dog, at jeg er meget tilfreds med resultatet af testen - og her har forventningerne og min tiltro til FortConsult og deres testmetodik været ret høje."

Rådg. ingeniørvirksomhed
Værdifuld sparring

"Vi har stor gavn af vores jævnlige sparringsmøder med FortConsult. Det er sundt at få deres eksterne vurdering af vores tiltag på sikkerhedsområdet, så vi kan blive på det rette spor. FortConsult har en stor viden om sikkerhed og kan uddybe de ting, vi ønsker at vide mere om. Samtidig bidrager de med nyheder fra "den store verden". Det er en rigtig god måde for os at holde vores sikkerhedsviden opdateret på."

Medicinalgrossist
Et perfekt forløb

"FortConsult har udført en total sikkerhedstest, som de afsluttede med en grundig rapport, der tillige var nem at forstå. Vi fik desuden et fint feedback efter deres gennemgang af vores hjemmearbejdsplads-opsætning. Resultatet af testen var meget tilfredsstillende - og vi følte os godt behandlet hele vejen igennem forløbet. Vi har derfor valgt at tegne et årligt abonnement for sikkerhedstest hos FortConsult."

Udførlig leveringsplan

"FortConsult ved tydeligvis, hvad de har med at gøre og forstår at tale "menneskesprog", så det er til at forstå, hvad de siger. Jeg blev hurtigt overbevist om, at jeg trygt kunne læne mig tilbage og overlade sikkerhedstesten til dem. Det var i øvrigt en uventet og positiv oplevelse at få en skriftlig leveringsplan, der illustrerede, hvad der skulle ske, hvornår. Jeg er særdeles tilfreds med både resultatet af testen og dokumentationen i den afsluttende rapport."

Forbrugerorganisation
God blanding af tekniske kompetencer, forretningsforståelse og PCI-viden

"Jeg er godt tilfreds med gap-analysen som FortConsult har udført for os. FortConsult leverer en god blanding af tekniske kompetencer, forretningsforståelse og PCI-viden i et sådan projekt. Vi har gennem hele processen følt os trygge og haft en rigtig god dialog med alle de involverede hos FortConsult. Det har betydet, at vi har kunnet holde fokus på de relevante forhold omkring compliance.
Jeg kan varmt anbefale samarbejdet med FortConsult til andre."

Detailvirksomhed

Address

FortConsult A/S
Svanevej 12
2400 Copenhagen NV
Denmark

Phone: +45 7020 7525
Email. info@fortconsult.net

PCI Certificates

Part of NCC Group