IT services og Telecom

Vores aktiviteter indenfor it- og telebranchen dækker over tests og sikkerhedsrådgivning for teleoperatører, ISP, hostingleverandører, it-service providers, og softwareudviklingsvirksomheder.

Segmentet dækker også virksomheder som udvikler betalingsløsninger, over for hvem vi ligeledes yder PCI rådgivning og gennemfører PCI audits, PCI-penetrationstests og scanninger.

Leverede løsninger

Kundeudtalelser

Tilfredsstillende PCI-samarbejde

"Vi valgte FortCOnsult til at udføre PCI-audits og -skanninger, fordi de var blevet godkendt af VISA og MasterCard og samtidig virkede meget kompetente. Vi har fået en meget positiv oplevelse ud af samarbejdet - sælgeren var godt inde i sagen og meget informativ, mens sikkerhedskonsulenten gav en god sparring med i købet. Oveni havde FortConsult en udmærket realitetssans med hensyn til at finde gode løsninger, der dækkede vores behov uden at skyde over målet. Vi ser frem til fortsat at benytte FortConsult som PCI-samarbejdspartner."

Tele og hosting-selskab
Glimrende PCI-samarbejde

"FortConsult har foretaget en PCI audit og scan af vores hjemmeside på vegne af VISA og MasterCard. Processen forløb glat og tog udgangspunkt i en indledende workshop, der gav os et klart billede af, hvad vi skulle gøre. Vi var tilfredse med den endelige rapport - og det var VISA også - hvilket var lige så vigtigt. Vi nød at arbejde med den meget kompetente sikkerhedskonsulent fra FortConsult og vil anbefale den service, vi fik, til enhver."

International leverandør af betalingsløsninger
Professionel opfølgning

"At FortConsult ringede og fulgte op for at høre, om vi var tilfredse med den sikkerhedstest, som de havde udført for os, understregede blot mit indtryk af, hvordan det er at samarbejde med dem. De er servicemindede, fleksible og rigtig gode til at koordinere og følge op. Vores test blev udført på meget kort tid, fordi vi havde behov for det, og vi er meget tilfredse med resultatet. FortConsult ramte plet med deres rapporter og var gode til at besvare vores mange spørgsmål, da de præsenterede rapporterne og undervejs i processen."

Leverandør af skolesoftware
9,5 for god proces og et højt fagligt niveau

"Vi har igennem vores samarbejde med FortConsult følt os i trygge hænder igennem hele processen - der har været gode tilbagemeldinger og god information om, hvad der skulle ske. FortConsult har haft godt styr på processen og udvist stor fleksibilitet i at tilpasse leveringstidspunktet til vores behov. Vi er desuden fuldt ud tilfredse med sikkerhedsrapporten, som er veludformet og med et fagligt højt indhold.
Vi er vældig positive og giver FortConsult 9,5 på en skala fra 1-10, hvor 10 er højest. "

International leverandør af elektronisk signatur
Kompetence og hensyn

"Man kan ikke andet end sætte pris på FortConsults kompetente og hensynsfulde tilgang til alle aspekter at den opgave, de udfører for os. Vi har ofte oplevet ved andre sikkerhedsbureauer, at deres konsulenters kompetenceniveau har ligget langt under vores eget, og for første gang er vi trygge ved at lade et sikkerhedsbureau røre vores systemer. Både på grund af FortConsults meget høje kompetenceniveau, men også på grund af den respekt og omtanke, de udviser over for os og vores systemer.

FortConsult forstår hurtigt selv vores mest komplekse systemer, kommunikerer klart og tydeligt og gennemtænker nøje eventuelle rettelser, således at vores normale drift ikke forstyrres.

Kompetence og hensyn. Så sover man altså lidt bedre om natten."

it-servicevirksomhed
God gennemskuelighed

"Vi har benyttet FortConsult som sikkerhedsrådgiver på en række forskellige opgaver deriblandt sikkerhedspolitik, en sikkerhedstest, et review af vores netværksdesign og en gennemgang af vores fysiske sikkerhed. Vi er meget tilfredse med både resultaterne og processen – og de afsluttende rapporter var forståelige og grundige. FortConsult har generelt en god gennemskuelighed i det, de leverer sammenlignet med det, de tilbyder. Vi valgte at samarbejde med FortConsult på grund af deres stærke renomme i branchen, og vi er bestemt ikke blevet skuffede."

Udvikler af software til forsikringsselskaber
Professionel PCI-sikkerhedsgennemgang

"Vi valgte FortConsult til at udføre en sikkerhedsgennemgang efter PCI-standarden, fordi vi havde fået dem varmt anbefalet. Anbefalingerne viste sig også holde at holde stik – FortConsult var meget dygtige og vidende inden for det forholdsvis nye PCI-område. Vi er godt tilfredse med resultatet, og det samme var VISA. Rapporten var udførlig, og FortConsults medarbejdere var særdeles kompetente og gode til at styre processen."

Leverandører af betalingsløsninger / finansiel virksomhed
Easy PCI process

"Vi valgte FortConsult til at udføre en PCI audit og scan af vores it-systemer, fordi de lavede en overbevisende præsentation af deres PCI-ekspertise og havde en god reference fra PBS. Selve samarbejdet gav os fuld tilfredsstillelse helt fra starten. Det lader til, at FortConsult har et meget godt forhold til VISA, hvilket gør processen en hel del nemmere. FortConsults sikkerhedskonsulenter er respektfulde, hurtige til at svare og er klart kommunikerende. Herudover forstod de med det samme vores it-system-miljø, hvilket gjorde processen meget nemmere."

Udbyder af internet-betalingsløsninger
Udmærket web-test

"FortConsult har udført en grundig test af vores web-systemer. Vi er meget tilfredse med resultatet af testen og den måde, resultatet blev præsenteret på. Forløbet var udmærket, og vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Konklusionen er, at vi kan give FortConsult topkarakter for opgaven."

Jobportal
Klart og kompetent

"Vi samarbejdede med en meget kompetent sikkerhedskonsulent hos FortConsult, som skabte en klar og direkte dialog omkring resultaterne, da han præsenterede den endelige rapport. Rapporten gav derudover et godt overblik, var nem at læse og orientere sig i med indeksering og farver.
Vi skal fremover have lavet en årlig sikkerhedstest, og vi har derfor indgået en 3-års aftale med FortConsult. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde, der hidtil har været en gennemgående positiv oplevelse, som vi gerne vil anbefale til andre."

Leverandør af backup- og arkiveringsløsninger
Værdiskabende og effektivt samarbejde

"FortConsult har foretaget et sikkerhedsreview af vores design, som resulterede i lærerige diskussioner og gode, brugbare konklusioner. Herudover har FortConsult udført en sikkerhedstest, som vi er meget tilfredse med. Processen var god gennem hele forløbet. FortConsult lyttede meget til vores ønsker og arrangerede eksempelvis, at DOS-testen blev udført i de tidsrum, der passede os bedst. Og deres kompetente projektleder sørgede for, at vi ikke behøvede at bruge tid på at styre processen. Alt i alt har samarbejdet været både værdiskabende og effektivt."

Leverandør af it-ydelser til forsikringsbranchen
Anbefaling af WebInspect

"WebInspect er en rigtig god løsning for os - værktøjet kan integreres i kendte test-platforme som Mercurys TestDirector og det er samtidig så let at bruge, at de udviklere og testere, der benytter det, ikke behøver at være sikkerhedseksperter. Efter at vi har fået WebInspect, tester vi altid web-sikkerheden i de applikationer, vi udvikler til vores kunder allerede i udviklingsfasen. På den måde kan vi rette de sikkerhedsmæssige fejl, vi finder, hurtigst muligt i processen. Det er ganske enkelt for dyrt kun at teste sikkerheden til sidst i processen. Eksempelvis vil en fejl, der koster 1 krone at rette i udviklingsprocessen koste 1000 kroner at rette, når systemet kører i driftsmiljøet."

Udbyder af data & finansielle clearing-løsninger
En professionel og positiv oplevelse

"FortConsults PCI-auditor var både positiv og konstruktiv, på et højt teknisk niveau og kvalificeret til at rådgive os om tekniske problematikker. Han var detaljeorienteret og effektiv på samme tid og leverede en meget professionel og grundigt forberedt PCI-audit, som både vi og VISA var tilfredse med. Gennem hele processen har vi følt os i gode hænder og er glade for at have indgået en lang 3-årig kontrakt med FortConsult."

Leverandør af it-services
Først med sikkerhedsgodkendelse

"Vi valgte FortConsult som it-sikkerhedsleverandør på grund af deres stærke renommé i branchen. Herudover var det en klar fordel, at de som de allerførste i Danmark var blevet certificeret til at udføre sikkerhedstest og -audits på VISA og MasterCards vegne. Vi ønskede nemlig at få en sikkerhedsgodkendelse hurtigst muligt og forventede, at det ville glide nemmest med en dansk leverandør. Set i bakspejlet har samarbejdet med FortConsult været en meget positiv oplevelse. De har været meget fleksible og gode til at imødekomme vores behov. Og fokus har hele vejen igennem været rettet mod de ting, der har reel betydning. Vi er meget tilfredse med at være Danmarks første virksomhed, der har opnået en sikkerhedsgodkendelse fra VISA og MasterCard."

Udbyder af internet-betalingsløsninger
PCI-proces på skinner

"FortConsult har udført den første PCI-audit for os og klarede det til absolut topkarakter. Sikkerhedskonsulenten fra FortConsult var særdeles kompetent og havde stor viden på PCI-området, så hele processen kørte på skinner uden spildtid for os. Inden vi gik i gang, sørgede FortConsult for, at vi fik et godt overblik over processen, og dokumentationen bagefter var professionel og let-forståelig."

Hosting-firma

Address

FortConsult A/S
Svanevej 12
2400 Copenhagen NV
Denmark

Phone: +45 7020 7525
Email. info@fortconsult.net

PCI Certificates

Part of NCC Group