Offentlig Sektor

Den offentlige sektor har igennem de seneste år haft stor fokus på digitalisering mhp. effektivisering og øget service.

Der bliver løbende lanceret nye it-løsninger, og i den forbindelse er der behov for at sikre disse systemer mod trusler, som kan kompromittere fortroligheden (fx personfølsomme data om borgere), integriteten af informationer og tilgængeligheden af it-systemerne.

ERP-systemet SAP har vundet indpas i en række større offentlige institutioner, og her tilbyder vi sikkerhedsrådgivning og sikkerhedsscanninger.

Vi har stor erfaring med den offentlige sektor i Danmark. Vi samarbejder med regioner og statslige institutioner, som for eksempel ministerier og styrelser.

Leverede løsninger
  • Interne og eksterne penetrationstest på netværk
  • Penetrationstest på web-applikationer/webportaler
  • Scanninger af it-infrastruktur og web-applikationer
  • SAP sikkerhedsrådgivning
  • SAP sikkerhedsscanninger omkring  bruger- og serverparametre
  • Laptop reviews
  • Inspektion af firewalls
  • Denial of Service (ude af drift) tests
  • Test af sikkerheden i medico-systemer på sygehus
  • Sikkerhedsvurderinger (bl.a. af antivirus-forsvar, VPN-løsninger og mail-løsninger)

Kundeudtalelser

Dygtighed og fleksibilitet

"FortConsult har leveret en rigtig god teknisk sikkerhedsrapport som resultat af vores sikkerhedstest. Præsentationen af rapporten henvendte sig til både teknikere og ledelse og har givet et godt indblik i vores sikkerhed. Topkarakter til sikkerhedskonsulenten - han både brænder for tingene og har evnen til at præsentere testresultaterne og anbefalingerne godt. Vi er meget imponerede. Ydermere har vi sat stor pris på den fleksibilitet, som FortConsult udviste i planlægningen af testen."

Region
Kommunikationen var i top

"Vi har oplevet et fint forløb med en utrolig god kommunikation undervejs. FortConsult er dygtige til at informere om, hvad der sker, når de udfører en test, og har helt styr på, hvem der gør hvad og hvornår. Det har vi været glade for, fordi det blandt andet har betydet, at vi har kunnet sende informationer videre, eksempelvis til leverandører uden for huset. Herudover har testen været super. Gode resultater, en overskuelig rapport i en tilpas længde suppleret af en professionel gennemgang fra en meget kompetent sikkerhedskonsulent."

Kommune
Godt feedback på sikkerhedsproblem

"Vi har valgt at samarbejde med FortConsult, fordi de har en meget stærk kompetence inden for it-sikkerhed. Vi er meget tilfredse med samarbejdet - både med resultatet af sikkerhedstesten og det feedback, FortConsult har givet os på sparringsmøder. FortConsults sikkerhedskonsulenter er ikke kun kompetente - de er også til at forstå. På sidste sparringsmøde fik vi eksempelvis en god forklaring på et konkret sikkerhedsproblem, som andre leverandører ikke har formået at give os."

Statslig institution

Address

FortConsult A/S
Svanevej 12
2400 Copenhagen NV
Denmark

Phone: +45 7020 7525
Email. info@fortconsult.net

PCI Certificates

Part of NCC Group