Kursus i sikker web-udvikling

DINE UDFORDRINGER
Når en virksomhed skal udvikle en ny web-applikation, bliver sikkerheden i applikationen ofte nedprioriteret til fordel for fx funktionalitet eller back-end-integration, eller udskudt til sidst i projektet. Vores mangeårige erfaringer viser, at sikkerhed i webapplikationer allerede bør indtænkes tidligt i design- og udviklingsfasen. Vi har også erfaret, at mange web-udviklere gerne vil dygtiggøre sig inden for, hvordan de kan udvikle sikre applikationer fra start.

VORES LØSNING
Vi tilbyder et kursus i gode råd til sikker web-udvikling. Formålet er ikke at undervise i programmering, men derimod relevante koncepter omkring de mest typiske sikkerhedshuller og hvordan disse undgås. Kurset vil derfor komme rundt om angriberne og trusselsbilledet, forudsætningerne for sikker webudvikling og sårbarheder i applikationer. Kurset er af en dags varighed og kan skræddersys i forhold til lige netop jeres behov.

UDBYTTE FOR DIG OG DIN VIRKSOMHED

  • I eliminerer de mest udbredte trusler allerede i design- og udviklingsfasen.
  • I reducerer den tid, der i dag bruges på at eliminere sårbarheder i applikationer.
  • Jeres sikre webapplikation kan have en positiv betydning for jeres kunders opfattelse af jeres virksomhed og produkter.

Find vores mere detaljerede produktblad her.

Address

FortConsult A/S
Svanevej 12
2400 Copenhagen NV
Denmark

Phone: +45 7020 7525
Email. info@fortconsult.net

PCI Certificates

Part of NCC Group