Betalingssikkerhed

Betalingssikkerhed er blandt vores absolutte kernekompetencer. FortConsult er det største sikkerhedsfirma i Norden indenfor betalingssikkerhed. FortConsult har så omfattende erfaring med sikkerhedstest af betalingsløsninger, at man efterhånden ikke kan undgå at benytte sig af betalingsløsninger, som FortConsult har sikkerhedstestet eller certificeret, hvis man befinder sig i Norden.

Med en enestående indsigt i betalingsløsninger igennem de seneste 13 år har FortConsult et enestående indblik og netværk i adskillige områder, der er fobundet med betalingssikkerhed. Vi arbejder med alt fra ATM-sikkerhed, UPT, netbank, mobile betalingsapps, NFC, mobile wallet og PCI/PA/P2PE (se menupunkterne).

PCI: FÅ DET GJORT RIGTIGT MED EKSPERTER! Ellers er det spild af tid og penge.
PCI-ydelser handler først og fremmest om sikkerhed. Sikkerhed for at dine systemer modstår angreb; sikkerhed for at alle medarbejdere agerer hensigtsmæssigt til dagligt; og sikkerhed for at du er klar over problemet, hvis du er blevet angrebet. 

Dét er der mange, der glemmer. De fleste PCI projekter fremstår som lange compliance-checklister og uendelige remediation-processer. I disse lister og processer bliver sikkerhed glemt til fordel for det årlige “PCI compliant” stempel.

FortConsult har udført et tre-cifret antal audits, hovedsagligt i den finansielle sektor i Europa og Rusland. Vi har derudover ydet rådgivning til en lang række forskellige virksomheder, som hver især har unikke behov og krav. Vi har den klart største erfaring med PCI assessments i Norden og vi kan sikre, at dit PCI projekt er i gode hænder fra start til slut.

Herunder kan du finde beskrivelser af vores ekstraydelser til modne PCI-firmaer, der har flerårig erfaring med PCI:

Nedenfor finder du produktinformationer om vores PCI services.

Skal din betalingsapplikation være PA DSS compliant?

Vi tilbyder PA DSS services på et omfattende udvalg af platforme.

For the Acquirer and Processor who want to offer Point to point encryption to their merchants

This is the only PCI SSC approved way to remove the PCI burden for the merchants and will be a huge differentiattor for acquires in the future

Skal dit firma være PCI compliant?

Vi tilbyder PCI DSS services baseret på vores mangeårige erfaring inden for emnet.

Har du brug for ASV Scanninger i forbindelse med din PCI Assessment?

Vi tilbyder ASV-scanninger for kendte sårbarheder i infrastrukturer og web-applikationer.

Address

FortConsult A/S
Svanevej 12
2400 Copenhagen NV
Denmark

Phone: +45 7020 7525
Email. info@fortconsult.net

PCI Certificates

Part of NCC Group